Brandstoffen > Stookolie voordelen

 
 

Mazout, een slimme beslissing!

Kiezen voor stookolie is een bewuste keuze. Stookolie helpt u om te besparen, is comfortabel en biedt veel toekomstmogelijkheden op het gebied van nieuwe technologieën en milieu:

  • Uw reservoir: uw vrijheid! Dankzij uw reservoir beheert uw zelf uw energievoorraad. U beslist dus zelf wanneer, hoeveel u bestelt en tegen een prijs die u op voorhand kent. Uw eindfactuur is gekend op voorhand; zonder verrassingen. Van autonomie gesproken!
    Weetje: De stookolieprijs reageert vrijwel onmiddellijk op de schommelingen van internationale olieprijzen,  zowel naar boven als beneden. Aardgas volgtmet een vertraging van ongeveer 6 maanden.
  • Geen bijdrage of netwerk voor verwarming met stookolie: wie verwarmt met stookolie, betaalt niet voor de huur van een teller, de investeringen en onderhoud van een leidingennet of abonnement.
  • Stookolie is absoluut veilig! Er is geen ontploffingsgevaar en u wordt verwittigd tegen Co-vergiftiging.
  • Langetermijn keuze: Een mazoutverwarmingsketel gaat 20, zelfs meer dan 30 jaar mee. De aardolievoorraden zijn nog goed voor verschillende generaties zodat uw comfort ook op dat vlak veilig gesteld is.
  • Milieubewust. Mazout, een voordelige brandstof die u perfect kan combineren met hernieuwbare energieën zoals zonnepanelen.
  • Moderne installaties zijn compact en geluidsarm. De nieuwe reservoirs plaatst men gemakkelijk in een (kruip)kelder of garage. Bovendien bestaat er een ruime keuze aan reservoirs, in alle maten en gewichten.
  • Alles in één systeem. Een nauwkeurige temperatuurregeling zorgt voor de juiste, comfortabele warmte en volop sanitair warm water.
  • Onderhoud van uw ketel = cadeau van de fiscus. Sinds januari 2006 krijgt u ook voor het jaarlijks onderhoud een fiscaal voordeel. Als u de verouderde installatie vervangt, bespaart u tot 40% brandstof. En als men ook nog eens overheidssubsidies krijgt, is dat alleen maar positief voor uw portefeuille!