Stookolie voordelen

Mazout, een slimme beslissing!

Kiezen voor stookolie is een bewuste keuze. Stookolie helpt u om te besparen, is comfortabel en biedt veel toekomstmogelijkheden op het gebied van nieuwe technologieën en milieu:

  • Uw reservoir: uw vrijheid! Dankzij uw reservoir beheert uw zelf uw energievoorraad. U beslist dus zelf wanneer, hoeveel u bestelt en tegen een prijs die u op voorhand kent. Uw eindfactuur is gekend op voorhand; zonder verrassingen. Van autonomie gesproken!
    Weetje: De stookolieprijs reageert vrijwel onmiddellijk op de schommelingen van internationale olieprijzen,  zowel naar boven als beneden. Aardgas volgtmet een vertraging van ongeveer 6 maanden.
  • Geen bijdrage of netwerk voor verwarming met stookolie: wie verwarmt met stookolie, betaalt niet voor de huur van een teller, de investeringen en onderhoud van een leidingennet of abonnement. Laat uw factuur niet bepalen door netwerkbeheerders en voorkom zo onaangename verrassingen.
  • Stookolie is absoluut veilig! U kan op beide oren slapen! Er is geen ontploffingsgevaar en u wordt verwittigd tegen Co-vergiftiging.
  • Langetermijn keuze: Een mazoutverwarmingsketel gaat 20, zelfs meer dan 30 jaar mee. De aardolievoorraden zijn nog goed voor verschillende generaties zodat uw comfort ook op dat vlak veilig gesteld is.
  • Milieubewust. Mazout, een voordelige brandstof die u perfect kan combineren met hernieuwbare energieën zoals zonnepanelen.
  • Moderne installaties zijn compact en geluidsarm. De nieuwe reservoirs plaatst men gemakkelijk in een (kruip)kelder of garage. Bovendien bestaat er een ruime keuze aan reservoirs, in alle maten en gewichten.
  • Alles in één systeem. Een nauwkeurige temperatuurregeling zorgt voor de juiste, comfortabele warmte en volop sanitair warm water.