Logo-PMO
Logo-PMO

BENZINES

° Eurosuper 95 E10 is zwavelarme loodvrije benzine met een octaangetal van minimum 95 geschikt voor 'benzinemotoren' die loodvrije benzine vereisen.
Vanaf 1 januari 2017 zal er in België een hogere wettelijke bio-verplichting van toepassing zijn op de benzine euro 95. Deze eurosuper 95 E10 bevat max. 10 % ethanol. Niet alle wagens zijn hiervoor geschikt. Een overzicht kunt u hier raadplegen. Als uw wagen niet compatibel is met de nieuwe euro 95 E10, kunt u superplus 98 tanken.
 

° Superplus 98 is een zwavelarme benzine met een octaangetal van minimum 98, geschikt voor 'benzinemotoren' die loodvrije benzine vereisen.

Zowel de eurosuper 95 als de superplus 98 met loodvervanger zijn bestemd voor toepassing in inwendige verbrandingsmotoren met gestuurde ontsteking.

Nieuw: Aspen benzines verkrijgbaar !

  • Aspen 2 is een kant en klare tweetakt benzinemix, waaraan 2% volsynthethische olie toegevoegd is. Aspen 2 is een speciaal ontwikkelde alkylaatbenzine voor kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren van alle merken.
  • Aspen 4 is een hoogwaardige viertakt benzine. Aspen 4 is speciaal ontwikkeld voor viertaktmotoren die in de buurt van mensen moeten draaien.