Logo-PMO
Logo-PMO

KOELVLOEISTOFFEN & ANTIVRIES

KOELVLOEISTOFFEN

De koelvloeistof in een verbrandingsmotor is een vloeistof die wordt gebruikt om overtollige warmte af te voeren, die anders de motor zou beschadigen.

Kant-en-klare koelvloeistof op basis van mono-ethyleenglycol is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en biedt een vorstbescherming tot  –30°C. 

Koelvloeistof G12 is een kant-en-klare “long-life” koelvloeistof op basis van mono-ethyleenglycol en Organic Acid Inhibitor Technology is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Deze koelvloeistof is specifiek ontwikkeld voor koelsystemen van aluminium en koper- of aluminiumlegeringen maar kan ook veilig gebruikt worden in conventionele gietijzeren koelsystemen. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en biedt een vorstbescherming tot –30°C.

De verschillende types koelvloeistoffen zijn verkrijgbaar in volgende verpakking: 1 L, 5 L, 60 L of 208 L.

ANTIVRIES

Antivries is een middel dat aan water wordt toegevoegd om het vriespunt van het mengsel te verlagen en zo schade door bevriezing te voorkomen. 

Permanent Antivries is een concentraat op basis van mono-ethyleenglycol en is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Biedt een vorstbescherming tot –70°C. Voor het gehele jaar adviseren wij een mengverhouding van 50% antivries en 50% water.

Permanent Antivries G12 is een concentraat “long-life” op basis van mono-ethyleenglycol en Organic Acid Inhibitor Technology en is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren. Biedt een vorstbescherming tot –70°C. Voor het gehele jaar adviseren wij een mengverhouding van 50% antivries en 50% water.

De verschillende types koelvloeistoffen zijn verkrijgbaar in volgende verpakking: 1 L, 5 L, 60 L of 208 L.